Aangesloten bij de Stichting Liniebreed Ondernemen

Sinds kort is Marco Bruijnes Architecten aangesloten bij Stichting Liniebreed Ondernemen, de grootste forten- en waterliniestichting van Nederland. 
Helaas zijn veel forten in de loop van de tijd in verval geraakt doordat de verdedigingsfunctie verviel. Het goede nieuws is dat er vanaf de jaren 80 toch weer aandacht kwam voor dit belangrijke Nederlands cultureel erfgoed doordat forten en waterlinies als Werelderfgoed op de UNESCO lijst kwamen. Forten representeren een rijke geschiedenis, en wij vinden het belangrijk dat de forten als cultureel erfgoed behouden blijven voor de toekomst. Marco Bruijnes Architecten is betrokken bij grote restauratieprojecten zoals landgoederen en forten en heeft als restauratiearchitect een ruime ervaring op dit gebied. Op deze website vindt u nog meer informatie over de werkzaamheden die wij voor de restauratie van een fort kunnen uitvoeren. https://lnkd.in/d9snH5e

Onderstaande foto’s laten de gerestaureerde Genieloods zien van het fort aan de Drecht, een project wat wij samen met #COUP gerealiseerd hebben.

Marco Bruijnes Architecten BV.
Zuideinde 93
2421 AC Nieuwkoop

T: 0172 – 575 630

KvK 65024125

info@marcobruijnes.nl