Zomerhuis aan de Nieuwkoopse plassen

Christoffelhoeve, Nieuwkoop. Zomerhuis aan de Nieuwkoopse plassen

Het bestaande zomerhuis en de houten garage waren in slechte staat. Bovendien was in het oude zomerhuis ooit een zwembad gemaakt, waardoor het gebouw onbruikbaar was voor andere doeleinden. Het geheel is nu herbouwd, waarbij het interieur is aangepast aan het nieuwe gebruik als uitbreiding van de bestaande woning. Voor het metselwerk zijn nieuwe ijsselstenen, die qua afmetingen, kleur en structuur overeenkomen met het bestaande werk.

Herbouwplan

De werkzaamheden vn Marco Bruijnes Architecten bestonden uit het opmeten en schouwen van de bestaande gebouwen.

Bouwvergunning

Vervolgens maakte Marco Bruijnes architecten het ontwerp, deed de bouwvergunningaanvraag, de aanbesteding, maakte de uitvoeringstekeningen, en voerden directie en toezicht.

Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on whatsapp
Share on facebook

Marco Bruijnes Architecten BV.
Zuideinde 93
2421 AC Nieuwkoop

T: 0172 – 575 630

KvK 65024125

info@marcobruijnes.nl