Landgoed Soeterbeek

Sim subsidie voor Rijksmonumenten

Afgelopen zomer hebben de Provinciale Staten van Zuid-Holland 2,8 miljoen euro extra vrijgemaakt voor de restauratie van rijksmonumenten. Ook met het idee dat eerder afgewezen aanvragen nu alsnog kunnen worden toegekend – mits natuurlijk aan alle voorwaarden is voldaan.

Sim subsidie komt toe aan de eigenaar van een rijksmonument en is bedoeld voor onderhoudswerkzaamheden of noodzakelijk herstel. Het aanvragen van de subsidie en het maken van de instandhoudingsplannen kunnen echter tijdrovende klussen zijn, zeker voor grotere projecten. In de loop der jaren hebben wij onze expertise hiervoor al vaak in kunnen zetten – met succes. Zie de foto’s voor een aantal van onze projecten.

Heeft u hulp nodig bij het indienen van de aanvraag of wilt u een quickscan laten uitvoeren om erachter te komen of u voor subsidie in aanmerking komt, neem dan gerust contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden. Let op: de Sim subsidie moet worden ingediend tussen 1 februari en 31 maart. Vanwege de verschillende stappen in zo’n proces is het raadzaam op tijd te beginnen met het inventariseren van de subsidiemogelijkheden.

Subsidie Instandhouding Rijksmonumenten

Marco Bruijnes Architecten BV.
Zuideinde 93
2421 AC Nieuwkoop

T: 0172 – 575 630

KvK 65024125

info@marcobruijnes.nl