Villabouw

Renovatie & verbouw van bestaande woning tot Villa

Deze bestaande woning is door ons volledig gerenoveerd en verbouwd tot moderne villa. Door in plaats van te slopen gebruik te maken van de reeds bestaande woning hebben wij op een duurzame manier een compleet nieuwe uitstraling aan de woning gegeven. Het wit en grijs in combinatie met veel glasgebruik creëren ruimte en licht.

Het schoon metselwerk uit de jaren 60 is ingepakt met isolatiemateriaal en gestuct. De detaillering is op een minimalistische manier aangepast. Verder zijn verbijzonderingen gemaakt door toepassing van grijze baksteenvlakken en gevelplint. Binnen de mogelijkheden van het bestemmingsplan is de woning aan de achterzijde uitgebreid. Door het toevoegen van verbindingen die met zink bekleed zijn is ook op de verdieping veel meer ruimte ontstaan. Aan de achterzijde is ingezet op het panoramisch uitzicht op het achtergelegen natuurgebied. 

Modern comfort

De woning is volledig geïsoleerd en van dubbel glas voorzien. De moderne inrichting met nieuwe keuken, badkamers en compleet nieuwe technische installaties zorgen voor een hedendaags interieur.

Dakterras

Op de nieuwe uitbreiding is aan de achterkant een dakterras gemaakt met glazen balustrade. Deze draagt bij aan de architectuur in het spel met verschillende gevelvlakken.

Villabouw en Renovatie

Marco Bruijnes Architecten is deskundig in villabouw en renovatie, waarbij wij uw eigen wensen en ideeën vertalen, zodat we tot een uniek en exclusief ontwerp komen. Voor meer informatie of met vragen kunt u altijd contact met ons opnemen.

Marco Bruijnes Architecten BV.
Zuideinde 93
2421 AC Nieuwkoop

T: 0172 – 575 630

KvK 65024125

info@marcobruijnes.nl