Landgoederen in kerststijl

Landgoederen in kerststijl

Bedekt met een laag sneeuw leveren deze landgoederen, waarvoor Marco Bruijnes Architecten het restauratieplan en bijbehorende subsidieaanvraag heeft verzorgd, een mooi Hollands winterlandschap op. Deze foto’s zijn een aantal jaar geleden gemaakt, maar de eerste tekenen van de winter hebben zich ook dit jaar al laten zien. Als echt Nieuwkoops kantoor, hopen wij natuurlijk op een strenge winter.. ⛸️❄️

Marco Bruijnes Architecten heeft een grote affiniteit met oude gebouwen, in het bijzonder landgoederen. De rijke geschiedenis van landgoederen zijn van grote cultureel historische waarde en ons bureau beoogt in de restauratie dan ook om landgoederen in oude staat te herstellen en verdwenen elementen waar mogelijk te reconstrueren. Hierbij houden wij rekening met herbestemming en verduurzaming waarbij behoud van oorspronkelijke details en materiaalgebruik voorop staan.

Marco Bruijnes Architecten kan u voorzien van een restauratieplan, het opstellen van een meerjarenonderhoudsplan en het aanvragen van de instandhoudingssubsidie (Sim). Tevens begeleiden wij de uitvoering, maken uitvoeringstekeningen en voeren directie en toezicht. Kortom, een full service bureau. Neem voor meer informatie gerust contact met ons op!

Marco Bruijnes Architecten BV.
Zuideinde 93
2421 AC Nieuwkoop

T: 0172 – 575 630

KvK 65024125

info@marcobruijnes.nl